mandag 15. august 2011

Premietabellen: 42 turer og 3 uker igjen.

Sommeren er over, og i dag var det tilbake på skolebenken. Høsten er nok kommet for å bli, men jeg lever fortsatt i håpet om at vi skal få noen siste, varme solstråler før kulda virkelig setter seg. Det hadde vært hyggelig med en sykkeltur i Norge uten regn. Jeg har hørt om noen som har opplevd det, men det kan godt hende det bare er usanne myter
Etter Grenserittet har det blitt litt smått med sykling. Visdomstanna ødela hele ukeplanen min, og dette er faktisk første gang i mitt liv at jeg irriterer meg over treningsforbud! Man skal visst helst vente 3 dager før man bedriver "hard, fysisk aktivitet", men jeg snek meg ut på 2 rolige turer i helgen. 
Det begynner nemlig å bli litt krise. Ida's Premietabell varer egentlig kun til 1. september og innen den tid skal jeg helst ha syklet 55 turer. Pga tanna har jeg riktignok fått en liten utsettelse, så jeg får telle turer til søndag 4. sept. 21 dager og jeg har 13 turer igjen. Puh. Jeg kjenner jeg blir sliten bare av tanken på å sykle 5 dager i uka. Jeg syns 3 hørtes voldsomt ut. 

For å friske opp litt: 
Om jeg ender på mellom 40 og 55 turer så får jeg en superfin premie. La oss bare si at det involverer flerfoldige timer i Bogstadveien. Om jeg klarer 55 eller mer (hahaha) blir det noe en noe mer langvarig premie, og det beste er at den er 100% sykkelfri! Om jeg sykler Birkebeinerrittet eller lignende så får jeg en ekstra-premie som passer til hovedpremien. Å, jeg har så lyst til å fortelle! Men har altså lovet Ole å holde tett. Hvorfor vet jeg ikke. 

Personlig føler jeg har toget har gått for The Grand Prize. Skole, jobbing, birkenhelg og det hele + 13 sykkelturer? Men jeg kan da ikke gi opp heller? Det har tross alt kommet noen positive bivirkninger av all denne syklingen. 
 • I stedet for å gå opp 5 kilo i sommer har jeg kanskje gått opp 1... Okay... Kanskje 2... 
 • Når jeg står på tå eller går i høye hæler så popper det ut en klump på leggen som jeg ikke har sett siden jeg danset. Velkommen tilbake!
Der er'n! 

 • Jeg tror ikke lenger jeg er i ferd med å få et illebefinnende når jeg går opp lange trapper. 
 • Som Ole så fint påpekte for en stund siden: "Du har jo fått myyye mindre cellulitter jo! Du hadde myyye mer før!
Sånn på ordentlig, er det meningen at jeg skal bli glad eller sint av en sånn kommentar???
Jeg har også fått et tilbud som ville gjøre det litt lettere, men også vanvittig mye tyngre. FredagsBirken. 94,6 km. 3,5 kilo på ryggen. Forferdelig mange høydemeter. Det er så langt! Men ifølge Ole så teller FredagsBirken 4 turer. FIRE TURER! Da er jeg tilbake på 3 ganger per uke og det kan jeg jo faktisk klare. Jeg innrømmer at jeg har vært inne på finn.no og søkt etter ledige startnummer. Jeg vurderer det. Men foreløpig går jeg fortsatt på antibiotika og smertestillende hver dag for tanna som er røska ut. Så punkt 1 er å ikke ha vondt i hele kjeven. Punkt 2 er at det ikke regner/sludder og generelt ligner på det været som har vært de siste årene. Punkt 3 er at jeg klarer å TA MEG SAMMEN
Dessuten ville jo Birken vært en glimrende mulighet til å vise frem de flotte klærne Ole kom med i kveld.  Han har ryddet i skapet og der lå det noen godbiter fra Assos. Verdens beste bukser!!! Og veldig, veldig stilige jakker om jeg så må si det selv. 


FredagsBirken eller ikke? Det er ukas spørsmål!!!


23 kommentarer:

 1. ja, du skal sykle :D lykke til :)

  SvarSlett
 2. Du må sykle. Hilsen hj

  SvarSlett
 3. Klart du skal sykle :-)

  SvarSlett
 4. Yess! Sykle Birken Ida! Det er et start nr tisalgs på Team Foss sin FB side.

  Imponert :) TP

  SvarSlett
 5. Sykle! Du vil ikke angre! Bare vent til 2 timer etter målgang, da kommer go-følelsen!

  SvarSlett
 6. Klart du skal sykle.

  SvarSlett
 7. Klart du skal sykle.

  SvarSlett
 8. Forstår at dette er noe du har lyst på, så kjør på :-)
  Siterer bare Ole "Folkens jeg trenger hjelp!!!! Ida har skrevet et innlegg om at hu vurderer å sykle Birken!!! ja Birken. Hu sa nå at hvis 50 stk kommenterer at hun bør på bloggen skal hun!!! Er greit gira på at hun skal trå over fjellet med ludvik sekk i ludvik stil i ludvik fart (flåklypa fyren).. "

  Men et så lavt antall betyr det jo bare at dette ønsker du å få til :-)

  Lykke til Ida

  Henrik

  SvarSlett
 9. Håper du får en fin tur over fjellet Ida - morsom blogg :) C

  SvarSlett
 10. Som noen muligens har forstått ved å lese bloggen er KOMMUNIKASJON et grusomt problem jeg og Ole sliter med. Så når jeg ropte fra badet i år kveld: "Hvis det kommer 50 kommentarer på bloggen om at jeg skal sykle gjør jeg det. Hahahaha", var det meningen at Ole skulle oppfatte dette som en SPØK. En ironisk kommentar rettet mot alle de millionvis av "Hvis 1000 liker skal jeg klatre Mount Everest"-gruppene på Facebook.
  Så jeg beklager at han har lurt dere, men denne kommentar-kampanjen er bare å avslutte med en gang. Jeg sykler ikke noe mer eller mindre av den grunn.
  Men når det er sagt - virkelig rørt over engasjementet altså. :-)

  SvarSlett
 11. Ida skal sykle Birken! :-)

  SvarSlett
 12. Det får tiden vise Ola. :-)

  SvarSlett
 13. Enig med Alpers!! Pingler ut og greier... :-P

  SvarSlett
 14. For det første: Ole har prøvd i årevis med lignende utsagn Henrik. Pyse-taktikken funker ikke!!! Jeg er altfor konfortabel med å være dovendyr til at jeg lar meg pushe bare for å bevise at jeg er tøff. Forøvrig har du helt rett - jeg har ikke baller.
  For det andre så har jeg da ikke sagt jeg ikke skal sykle. Jeg tenker på det, vurderer nøye, og har enda ikke kommet frem til en beslutning. Men som beskrevet ovenfor: Er jeg fri for antibiotika og smertestillende og det ikke høljer ned så er det sannsynlig at jeg kommer til å utsette meg for denne grusomheten. Jeg pingler ikke ut tenk!!!!

  SvarSlett
 15. Kjære Ida. Du sykler på fredag, hvor jeg heier på deg. Jeg sykler på lørdag, og du heier på meg. Akkurat som under grenserittet :-) Så positiv som du er, så fikser du turen over fjellet så lett som ingen ting. (Skjønner allikevel det med tanna) Hilsen Lena :-)

  SvarSlett
 16. Kom igjen! Birken fikser du lett med de leggene!! ;)

  Hilsen Svein-André Huatorpet

  SvarSlett
 17. Lykke til i Birken, Ida!;)

  SvarSlett
 18. HEIA HEIA HEIA!!!!!!!!!!!!!
  Kjør på!!

  SvarSlett
 19. Om du sykler Ida, så sykler du for at du selv VIL og ikke fordi alle andre mener at du skal...... Lykke til, uansett hva du bestemmer deg for!

  SvarSlett
 20. Takk for alle lykkeønskninger! Avgjørelsen må tas innen tirsdag, da er det nemlig tidsfrist for omregistrering... Tanna er på bedringens vei, men værvarslet er ille. Så jeg får se! Kommer selvsagt oppdatering...

  SvarSlett