tirsdag 5. juli 2011

Ole's olje-eventyr.

I går kveld kom Ole hoppende inn på rommet. Han hadde nettopp vært ute å kjørt intervaller, og var dyvåt av svette. Han viftet med en hvit lapp i hånda:

"Jeg har en overraskelse til deg, kjæresten! Jeg har bestilt massasjetime til deg nede i spa'et!"

Jeg ble selvsagt kjempeglad! Hotellet vi bor på har et veldig fint spa, og jeg har mer enn en gang siklet over brosjyrene som ligger strødd rundt på rommet vårt. Ole hadde ikke bare bestilt time til meg, han hadde også bestilt en intensiv-time til seg selv. 20 min, kun for såre sykkelbein. Han skal sykle ritt i Belgia om noen dager, så han bestilte like gjerne tre timer med en gang. Vi hadde begge time kl 17, og tuslet ned i matchende hvite morgenkåper og tøfler.


Vi satt oss ned i "The Tea-Room" og ventet på massørene. En eldre dame med grått hår hentet Ole, ei langt yngre kom gående mot meg. Vi avtalte å møtes på rommet når vi var ferdige, han håpet å rekke spurten i TdF.
Da jeg kom inn på rommet fikk jeg utdelt en engangs-stringtruse i papir og et lite håndkle. Massøren var kjempeflink og jeg nøt hvert eneste minutt.
En time senere fløt jeg lykkelig inn gjennom døren til rommet vårt, helt avslappet, full av deilige oljer, og med muskler som var ordentlig knadd. På senga satt en furten Ole og så på TdF.

"Mmmmmmmmm, var ikke det fantastisk deilig?" sa jeg.
"Herregud. For noe humbug!! Jeg har ikke blitt massert. Jeg har blitt BEFØLT!" ropte Ole.
"Hæ? Befølt? Bestilte ikke du massasje til beina dine?" spurte jeg.

Det viste seg at jeg ikke var den eneste som fikk utlevert en stringtruse i papir. Stakkars Ole hadde fått bange anelser da han ble bedt om å ta av boksershortsen og heller gjemme godsakene i den lille servietten. Men han hadde også fått utlevert en lite håndkle og forsøkte å legge det over midtpartiet...
Det ville ikke den gamle damen ha noe av! Hun tok håndkleet han hadde lagt over stasen, og la det over brystkassen hans i stedet.
"WTF?" tenkte Ole. "Den såkalte trusa er jo så liten at halvparten henger uttafor!"

Den gamle damen tok så frem oljen og begynte å fordele den utover de nybarberte beina hans.
Hun strøk den utover, sakte og lett fra hoftekam til tåspiss.
Ole trodde dette bare var oppvarmingen, og ventet på at sykkelmusklene skulle knas opp skikkelig. Det skjedde aldri. Etter litt mer stryking ba hun han om å snu seg på magen. Deretter fortsatte hun å stryke olje utover de lange beina.

"Jeg ble dyppet i olje!" sa Ole nå. "Dyppet i olje og deretter befølt av en gammel dame!! Det kilte! Musklene mine er stivere nå enn når jeg gikk inn, jeg lå helt anspent i 20 minutter, bare på grunn av den papirtrusa!" 

Jeg kunne ønske jeg hadde bilder. Dessverre er det ikke lov med mobiltelefoner i spa-avdelingen, så dere får rett og slett bruke fantasien. Men jeg har fått i oppgave å avbestille de to neste timene, og må også trå til som sykkel-massør før rittet. Det er hvertfall siste gang Ole bestiller massasjetimer "The Italian Style". 

2 kommentarer:

 1. LOL, ler så jeg dævver her...
  Harru hørt om å si ifra eller charterOla???
  Går jo ikke ann å betale for kiling i papirtruse,hehe........;-);););)

  SvarSlett
 2. Ole tør ikke si ifra om sånt. Om han hadde bedt om en halv kilo poteter på butikken og endt opp med en halv kilo druer i stedet, hadde han heller kjørt til neste butikk enn å klage. ;-)
  Så i stedet for å klage på befølingen sendte han meg ned i spa'et for å avbestille de to neste timene... Hihi.

  SvarSlett