torsdag 26. april 2012

Vi er igang!

Første offisielle trening er gjennomført for Olavs Døtre! 
I skikkelig andemor-stil la vi ut på en rolig trilletur på asfalt. Det er alltid litt spennende hilse på folk du bare har mailet med, men alle var postitive, blide og veldig hyggelige så det var ingenting å bekymre seg for. Rolig er forresten en god beskrivelse på intensiteten. Livredde for å brenne alt kruttet, valgte vi å se på turen som en "sykkel-test". 
Det viste seg for eksempel at Christina's framhjul var helt bulkete og råttent etter en lang vinter i kjellerboden. Heldigvis hadde vi ekspert-hjelp før startetappen, og sim-salabim hadde Lars-Frederic (mekaniker på laget til Ole) skiftet både slange og dekk. 
Slike ting håper vi å lære oss å gjøre selv når Ole skal ha mini-mekkekurs. Det kan vel ikke være SÅ vanskelig??? 


Veldig glad for nytt dekk:

Min sykkel er selvsagt superfresh, men litt girjustering måtte til. Jeg må si fulldempet sykkel er veldig rart. Når demperen er åpen er det litt som å sitte i en gyngestol. I stedet for at den vipper bakover, vipper den nedover. Dessuten føles det som sykkelen blir litt lavere, så setet må jeg ha bittelitt ekstra høyt. Men med de stilige fargene er det jo ingen tvil om at det kommer til å gå fort i år, både med åpen og lukket demper! 


Motivasjonen vår er selvsagt på topp, og alle gleder seg til sprettrumper, fantastisk O2-opptak og god samvittighet som varer helt uti desember. Kanskje ble vi derfor litt satt tilbake når en fyr med ryggsekk, KRYKKER (!) og røyken i munnviken syklet opp på siden av oss. Vi sto riktignok stille (pauser er viktig), men det tok overraskende lang tid før vi tok han igjen. 
Vi har derfor bestemt at vi må ha en liten formtest. Førstkommende tirsdag blir det bakketest i en forferdelig, grusom og altfor lang oppoverbakke på Frogner. Vi gruer oss veldig. 
Men den hyggelige nyheten er at du kan bli med hvis du vil. 

Er du en av de som har tenkt at du kanskje, en eller annen gang, muligens i løpet av sommeren, skal være med på en sykkeltur med oss kan du bli medlem av facebook-gruppen "idapia på tur med Olavs Døtre". Der vil det komme informasjon dersom det blir satt opp ekstraturer utenom tirsdag og torsdag, og også hvis tidspunkt og møtested endres. 
I morgen går turen til Sandnes og Norgescup-åpningen. Jeg stiller selvsagt ikke til start, men lover å forbrenne tilsvarende kalorimengde som heiagjengleder. 
God helg! :-)4 kommentarer:

 1. Dette er et kjempe fint opplegg Ida. Håper det er mange som stiller opp. hilsen HJ Engen

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det. Blir spennende å se om vi holder hele sommeren. Hehe ;-)

   Slett
 2. Endelig har jeg funnet en sykkelgruppe på kjeller:-) blir gjærne med og trener med dere om det passer:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Bli medlem av facebook-gruppen "idapiapåtur med olavs døtre" Der finner du all info du trenger! :-) Er du ikke på facebook kan du sende meg en mail på idablix@gmail.com

   Slett