fredag 20. april 2012

Bli med idapiapåtuuuuuur

Ventetiden er endelig over! Min superlekre Scott Contessa har ankommet, og jeg må si at den var verdt å vente på. Den har til og med en KRONE i logoen:


Nå som jeg har sykkel, og en veldig flott en også, har jeg jo ikke lenger noen unnskyldninger for å ikke sykle. Jeg har jo til og med mange spreke damer å sykle sammen med, så her er det bare å sette igang.

Startskuddet for den offisiele treningen til Olavs Døtre går på tirsdag, klokken 18.30. Oppmøte på parkeringsplassen på Skedsmotun Bo og Behandlingsenter. Det ligger rett ved Meny, Europris og Statoil. Planen er en suuuuperlett og suuuuuperrolig tur, bare for å lufte syklene og bli litt bedre kjent.
Alle må ha på hjelm og smile mye.

Jeg håper alle på laget kan komme, men vi håper også at det kanskje dukker opp et par nye jenter, som syns det er litt skummelt å melde seg på rittet, men som likevel vil sykle en tur.
Og kan du ikke denne tirsdagen, så kan du kanskje bli med på torsdagen i stedet for. Da møtes vi på parkeringsplassen til Skedsmohallen (like ved Åråsen) kl 18.30.

Dette fortsetter de neste 8 ukene, og forhåpentligvis enda lenger også. 
Tirsdager kl 18.30 Skedsmotun
Torsdager kl 18.30 Skedsmohallen


I tillegg kan jeg melde om at Ole skal ha teknikk/mekkekurs med oss i løpet av disse ukene. Siden han er dobbel Norgesmester i terrengsykling regner jeg med at han vet hva han snakker om. Det blir helt basic, skifte en slange, hvordan du skal sitte/stå når du kjører nedover steinete bakker og slikt.
Er du med å sykler får du også være med på det, helt gratis.

Så vask sykkelen, pump opp hjulene og fyll opp drikkeflasken! Bli med bli med bli med bli med!!!! :-)


Forresten! www.idapiapaatur.com er endelig aktivt, så nå slipper du å legge til blogspot. Den nye adressen flytter deg automatisk over, helt magisk! 

2 kommentarer:

 1. Kari-Anne Fjellheim25. april 2012 kl. 08:51

  Ohhh lekker! :-) jeg blir gjerne med å triller tur med dere. Skal innrømme at jeg er litt værsyk så å sitte på rulla inne er fortsatt meget meget behagelig ;-)

  Vi sees plutselig! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjempebra!
   Det er veldig fint å sykle ute nå altså, man må bare ha på veldig mye klær. :-)
   Er bare å bli med. Men følg gjerne med facebook-gruppen "idapia på tur med Olavs døtre", så får du informasjon dersom møtesteder eller tider endrer seg.

   Slett