torsdag 8. september 2011

Ferdig med Ida's Premietabell

En gang i april satt Ole for seg selv og funderte på følgende:

"Idas bakende blir større og slappere for hver dag som går. Magen er så snart så feit at folk tror vi skal ha barn! Jeg kan ikke la denne utviklingen fortsette! Hva i all verden skal jeg gjøre for å få henne opp fra sofa'n?"

Ok, dette er min versjon, men jeg forestiller meg at det var noe lignende. I hvertfall ble Ida's Premietabell laget. Meningen var at jeg skulle få litt ekstra inspirasjon til å røre på skrotten, og Ole kunne lokke med både massasjetimer, smykker og shopping. Ole la opp til at jeg skulle sykle 3 ganger i uka fra 25. april til 1. september. Det utgjorde ca 55 turer og om jeg klarte det ventet The Grand Prize!

Det skal sies at jeg, i hele fjor sommer, hadde 2 sykkelturer. I vinter har jeg tenkt mye på å trene, men det har svært ofte blitt lite action... Jeg er derfor ikke helt sikker på om Ole trodde jeg kom til å klare dette. I hvertfall har han underveis klaget over hvor dyr Premietabellen har blitt... Hey, ikke min feil! Jeg har bare syklet jeg.
Reglene var enkle: Hver tur måtte vare minimum 1 time. På regnværsdager fikk jeg lov til å løpe i stedet for å sykle. Ole forsøkte en stund å si jeg måtte løpe en time, men det klarte jeg å overbevise han om at ble urettferdig. Det ble oppfordret til å delta på ritt, både for motivasjon og ekstra-premier.
Underveis har dere kunnet lese om utviklingen. Det har blitt noen ritt; Raumergutua, Grenserittet Midt, NORGESCUP på Skullerud og ikke minst, mitt personlige helvete: FredagsBirken.

Vi er noen dager inn i september og jeg kan, lykkelig og STOLT, fortelle at
JEG KLARTE DET! 
55 turer gjennomført, noen hardere enn andre, men felles for dem alle har vært den lange dørstokkmila. Jeg hadde aldri i verden syklet så mye hadde det ikke vært for Premietabellen min. Det har vært den eneste motivasjonen for å komme meg ut (med unntak av de turene jeg har syklet i strålende solskinn, i morsomt terreng og i godt selskap, med andre ord toppen fem stk!).
Og nå får jeg endelig lov til å avsløre hva jeg har syklet for:
Jeg har vunnet en langweekend i en europeisk storby, 100% sykkelfri, med min nydelige kjæreste! 
Paris, Roma, Barcelona, Praha, jeg får velge selv! Jeg gleder meg enormt. For selv om jeg og Ole reiser mye sammen, så tror jeg vi har hatt kun én tur hvor sykkelen ikke var med. Og det var fordi han hadde knekt kragebeinet. Jeg gleder meg sånn!

Paris???

Roma???

Barcelona???


Så, jeg ønsker meg tips! Hvilken by bør jeg velge? Andre forslag enn de jeg har nevnt? Hvilket hotell bør jeg bo på? Hvor bør jeg spise? Og hvilke forferdelige museumer burde jeg besøke?Forøvrig kan dere lese Oles versjon av premietabellen HER!

7 kommentarer:

 1. DU det er ingen som har sagt noe om muesum!!! Det får være grenser lissom.... ;-)

  SvarSlett
 2. Jeg drar ikke til Paris uten å se Louvre lizzom.....

  SvarSlett
 3. Kan absolutt anbefale Barcelona!! men de andre alternativene er heller ikke å forakte:) Må også si gratulerer med å ha nådd målet!! Og NYT premiene;)

  SvarSlett
 4. Takk for det, gleder meg veldig :-D

  SvarSlett
 5. Kari-Anne (Kløfta)12. september 2011 kl. 10:31

  Hurra! Gratulerer så mye, vel fortjent! :-) skjønner godt at du fortsatte å sykle med denne gulroten gitt. Litt bedre enn vin det tenker jeg ;-)

  Jeg hadde valgt Barcelona hadde jeg vært i samme situasjon, Amsterdam er også grådig fint :-)

  Vel blåst! Gi meg ett pip om du vil ut og trå en dag/kveld, om du ikke er skikkelig lei. sykkelen min holder enda ;-)

  Vi snakkes! :-)

  SvarSlett
 6. Takk for det. Premien lokket godt ja. :-)
  Barcelona er absolutt et av førstevalgene... Vi kikker litt på flybilleter og hvilke helger som passer, vet ikke hva det blir til enda. :-)

  Jeg glemte å si ifra om at Ole har solgt sykkelen min (nå var det visst nok premier) så blir mest løping på meg fremover. Men han har lovet å få fikset den rosa jeg har, så skal synge ut når han har fått ut finger'n. :-D

  SvarSlett
 7. hahahah ja, det var en effektiv måte å sette stopper for flere turer ja. -ler-

  Da bare ser vi an :)

  SvarSlett