søndag 11. mars 2012

Jentelag til Raumerrittet????

Jeg har nå gjennomført min første styrkeøkt med Linn.
Linn jobber som personlig trener og om et års tid er hun ferdig utdannet fysioterapeut. Linn elsker å trene og kroppen hennes bærer preg av det for å si det slik. Hun ser rett og slett råbra ut. Hvis jeg kunne velge meg en kropp hadde den med stor sannsynlighet lignet på hennes, så da passet det jo også bra at hun fikk æren av å bryte min treningsfrie periode med det hun beskrev som en "lett styrkeøkt". Jeg er ikke helt enig i den beskrivelsen, men én ting skal hun ha: Det har aldri vært så morsomt å trene styrke. Enkle, men akk så forbanna tunge øvelser og en god porsjon entusiasme fra hennes side gjorde at timen fløy avgårde. Det gjør den sjeldent når jeg trener, så det var en hyggelig forandring.
Dagen etter derimot var et mareritt. Å gre håret var så smertefult at jeg måtte bøye meg fremover og gre håret opp ned. Jeg klarte ikke å løfte armen til toppen av hodet. Magen var så øm at jeg for enhver pris unngikk å både hoste og le. Jeg fikk nesten ikke på meg klærne om morningen og om kvelden var det like vanskelig å få dem av. Med andre ord ble jeg utsatt for nokså uvante bevegelser. Men herregud, det trengs! Målet nå er at jeg skal fortsette.
Neste avtale er gjort i morgen: Joggetur med tante. Hun fyller 40 år i dag faktisk, men min metabolske alder er bare et år under, så vi stiller nokså likt.

Som nevnt er jeg helt avhengig av å gjøre avtaler for å motivere meg til å ta på treningstightsen. Det er mye vanskeligere å endre en avtale med en venninne, enn det er å endre avtalen jeg gjør med meg selv.
Et mål med treningen er også nyttig.
Det syns også de som arrangerer Raumerrittet, og jeg har fått et kjempespennende tilbud av dem.
I fjor syklet jeg og Christina Raumergutua. Det at vi hadde en dato å forholde oss til og en løype som skulle forseres gjorde at vi enklere kom oss på sykkelsetet.
I år lurer Raumerrittet på om jeg kan lage et helt eget jentelag! De har nemlig en helt egen gren som heter Olav's Døtre. Man kan velge om man vil sykle 39 km eller 64 km, men man må være minimum 4 jenter og maksimum 7. I år er løypa, det betyr at det kjedelige (asfalten) kommer først og det morsomme (skogen) til sist. I tillegg arrangerer de i år Raumergilde på Hotel Arena på kvelden. Her vil det bli mat, underholdning, premieutdelingen og mye annet gøy.Raumerrittet håper at jeg kan samle sammen 6 andre jenter som også syns det er fryktelig tungt å komme seg ut alene, jenter som ellers aldri ville stilt opp på et sykkelritt. Med andre ord kan man gjerne være som meg; i fryktelig dårlig form!

Så da lurer jeg på: Er det noen spreke jenter (mentalt mener jeg) som har lyst til å bli med meg?


Du må stille med sykkel og utstyr selv, men deltakeravgiften sponser Raumerrittet.
Om du bor i nærheten kan vi gjerne trene sammen, hvis ikke må du selv sørge for at du klarer å sykle Raumergutua på ca 2 timer. :-)

Jeg har allerede samlet familie-troppen, så foreløpig har jeg 3 plasser ledig.

Har du lyst til å bli med kan du sende meg en mail: idablix@gmail.com2 kommentarer:

 1. Kari-Anne L. Fjellheim12. mars 2012 kl. 07:45

  Åhh det hadde vært moro å syklet med deg igjen, kanskje ikke skravlet så veldig da? ;)

  skal sykle jeg også, men med gutta..noe lag greier der og. får vel bare bite tenna sammen og henge med tenker jeg.

  gi lyd om vi skal sykle litt sammen i år og om du behøver selskap igjen =)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei!
   Jeg vil gjerne ha selskap igjen vettu. :-) Når "laget mitt" blir litt mer klart tenkte jeg å sette opp et par fast sykkeldager med fast møtested, åpent for alle jenter som vil være med å sykle en tur. Blir helt sikkert annonsert på bloggen så det er bare å følge med! :-)
   Jeg må såklart vente på den nye scotten min også... Min gamle står oppdelt i biter i kjelleren.
   Sprekt av deg å stille opp på "guttelag", er nok mer riktig utfordring for deg det tenker jeg. :-)

   Slett