lørdag 17. desember 2011

Sykkelhuset 2011

Det har riktignok vært offisielt noen dager nå, men med verdens tregeste nettforbindelse er det ikke så enkelt å oppdatere. Jeg er endelig på plass i Sykkelhuset, Norges desidert tøffeste reality-ekspedisjon! Det er Henrik Alpers som er seriens produsent og første episode kan du sjekke ut her: Sykkelhuset

Episoden med min ankomst kan sjekkes ut her: En dame i sykkelhuset

Det er et vanvittig tøft liv i sykkelhuset. Hittil har jeg, som eneste jente, bodd 7 dager sammen med 7 sykkelgutter. Hver morning blir vi vekt kl 8 av Frederik Wilmann som synger og tramper. Deretter må jeg faktisk tilbringe mange timer alene på solsenga mens alle guttene sykler. Hver dag må vi selv bestemme hvilken restaurant vi skal spise på. Spørsmålene hoper seg opp hver gang: Italiensk, kinesisk, spansk eller japansk? Amadores, Puerto Rico eller Meloneras? Vin eller ikke vin? Dessert eller ikke dessert?
Presset er enormt, men vi forsøker å holde ut.
Det verste er når noen blir stemt ut, og som dere kan lese på Alpers sin blogg er utstemningene noe av det mest følelsesladede vi noensinne har opplevd. I går mistet jeg Alias-partneren min, Svein-Erik. Hvem jeg skal spille på lag med nå aner jeg ikke, men det blir nok aldri det samme igjen.

Serien oppdateres her nesten daglig.


1 kommentar:

 1. Hei alle sammen, jeg heter Aisha Sadat, jeg er gift i 20 år med mannen min, og vi har to sønner, eldste en 16 år og yngre er 11 år. Mannen min elsket meg veldig, men det ble til et punkt da han engasjerte seg i en affære med en kvinne som er hennes kollega. Jeg har aldri forestilt meg det, men på en eller annen måte endret holdningen hans til meg og barn seg, den sene han kom fra jobb fikk meg til å tenke over saken. Selv på mitt 20-års bryllupsdag i mars holder jeg meg borte fra sex da vi lover å gjøre det på bryllupet jubileumsdag, 15 dager før bryllupsdagen, tilsto han at ja, han hadde sex med sin kollega.
  Han brakte henne i sengen min da jeg var ute på jobb, det betyr at følelsene mine var helt ubrukelige for ham, min mentale tilstand er full av kvaler, jeg tror jeg ikke kan glemme og gjenopprette smertene, denne kvinnen hadde full kontroll over henne og jeg har aldri ønsket å gjøre det med vold, hun vil vinne over meg når hun er skilt, hun sa at hun var sjalu på forholdet vårt, og hun vil ødelegge meg ved å ta mannen min. Jeg måtte diskutere det med en venn som ba meg finne en god stavebeslag, for det første trodde jeg aldri på denne cast-rettskrivningen, men jeg må prøve den før jeg kom over PROFET NOSA UGO-e-posten på internett om hvordan han har hjulpet så mange mennesker med å få eksen tilbake og hjelpe til med å fikse forholdet og gjøre folk glade i forholdet og noen andre historier om åndelig sykdom og mer.
  Jeg forklarte situasjonen min for ham, og han hjalp meg med å utføre noen bønner, noen urter og røtter og et lite offer som jeg gjorde, og i løpet av 7 dager kom han tilbake for å be om unnskyldning, og det var bare et mirakel for meg. Jeg er glad i dag at han hjalp meg, og jeg kan stolt si at mannen min nå er med meg igjen og at han nå er forelsket i meg som aldri før.
  Trenger du hjelp i forholdet ditt som å få tilbake mannen din, kona, kjæresten, kjæresten, vinne lotterier, urtemedisin mot sykdom, HIV, kjønnssykdommer, astma, leddgikt, feber, hjerneslag eller noen form for sykdom, åndelig problem , Jobfremmelse, seere som leser innlegget mitt som trenger hjelp til livsutfordringer, bør kontakte PROPHET NOSA UGO, og du vil være glad for at du gjorde det.

  E-post: nosaugotemple@gmail.com
  WhatsApp: +34631686040

  SvarSlett