lørdag 14. mai 2011

Jente søker jente(r)!

Ikke bli sinna nå Christina, men jeg trenger virkelig en back-up okei? Det er en giga GRAND PRIZE som venter i september og jeg VIL ha den. Jeg gikk derfor inn på terrengsykkel.no, en nettside full av sykkelgærninger som diskuterer hvordan de enklest mulig kan lure kona til å tro at sykkelen kostet 10 000 og ikke 70 000. Det siste der er faktisk sant. Ynkelig, men sant. Her er hva jeg skrev:

"I lang tid har Ole-Christian, kjæresten, irritert seg over min manglende interesse for trening (les: hvor slapp bakenden min har blitt), og i kombinasjon med mitt evige gnål om at jeg ønsker meg flatere mage fikk han til slutt nok.
Han skrek: "DIN LATE SACCOSEKK! SE TIL HELVETTE Å KOM DEG OPP AV SOFAEN!!!" 
Neida. Han gjorde ikke det. 
I stedet satte han seg ned, grublet lenge og vel, og skapte til slutt "IDAs PREMIETABELL". Det rare er at det funker. Jeg, som er mer opptatt av tenke på hvor flink jeg har tenkt til å bli til å trene, har nå fullført mål nr 1, 10 turer, og har bare 44 turer igjen før jeg får THE GRAND PRIZE. (Jeg er ferdig med å skryte nå, og kommer straaaks til poenget)

Det har imidlertid oppstått et problem. Jeg sykler flesteparten av turene mine med kusinen min, men siden hun går på skole og jobber ca hver helg har ikke hun like mye tid å bruke på det her som meg. Jeg mangler altså en jente. Jeg trenger rett og slett en back up. Så dette er grunnen til at jeg skriver, i håp om at en av dere sykkelgærninger, kanskje har en kjæreste dere 
A) Prøver å snik-slanke. 
B) Håper kan få en tiny-liten forståelse for hva som er kult med å sykle i skogen. 
C) Håper noen andre kan ta med ut på tur slik at dere kan sykle så fort dere vil uten henne på slep. 
D) Annet.

Matcher hvilket som helst av alternativene ovenfor kan dere fortsette å lese. Det er nemlig visse kriterier:
1. Hun må bo på Romerike; Lillestrøm, Strømmen, Skedsmo, Gjerdrum, Frogner, er alle gode utgangspunkt. Jeg sykler som oftest i nærheten av Romeriksåsen og Tæruddalen (jeg kan ingen andre stier) og vil ikke sette meg i bilen for å sykle.
2. Hun må tørre å sykle i skogen. Asfalt er dritkjedelig, og jeg liker steiner og røtter. Hun trenger ikke være så flink, for det er ikke jeg heller, men det er gøy når det går litt fort utfor.
3. Hun bør aller helst være litt små-tjukk, sånn som meg, slik at det går like sakte for oss begge oppover. Evt hate oppoverbakker. Det er så kjipt med sånne små tynninger som fiser opp bakkene. Dreper motivasjonen.
4. Når vi snakker om motivasjon. Over-entusiastiske spinning-instruktør-typer bør holde seg unna. Det er ikke fantastisk moro å trene med blodsmak og oppkast i munnen. Ferdig med den saken.
5. Alder spiller ingen rolle.

Så, hvis noen kunne tenke seg en prøvetur med meg (hadde jeg hatt sånn slibrig, dårlig manne-humor hadde jeg ledd en sleip liten latter nå "he-he-he-he-he"), er det bare å sende meg en melding her, evt legge igjen en kommentar på bloggen. Tuddelidu!

Ps! Ikke kjeft på meg fordi jeg har lagt dette under feil emne. Jeg var innom "Trening", men når jeg så alle titlene med pulssoner, intervaller og langturer fikk jeg noia og turte ikke annet enn å legge det under snikksnak, sludder og vås. Tross alt er det mye nærmere min kategori. Okei?"

Hvis dere lurer på hva det siste med emne er, så er det bare at diskusjonsforumet deres er delt opp i masse kategorier som Utstyr, Trening, Ritt osv. Og når noen poster et innlegg i feil kategori er det en haug at terrengsykkel.no-geeks som elsker å påpeke nettopp det. Nå er det lov å le. 
Jeg får komme tilbake til åssen dette går. Om det viser seg at jeg gjør avtale med en øksemorder om å møte meg på sykkel oppi skogen, så får jeg bare si: 
Takk og farvel, det var Ole sin skyld, han fikk meg til å begynne å sykle.

Her er forøvrig to bilder som beskriver godt hvordan det går:10 kommentarer:

 1. Jeg er med! Jeg fyller alle kriterier med GLANS, eneste teite er at jeg ikke har sykkel.
  Skal fikse sykkel snart - så bærer det avgårde med oss! :D:D

  Tina

  SvarSlett
 2. Heier på deg Ida. Hilsen Haakon

  SvarSlett
 3. Godt å vite at jeg har noen supportere. ;-)

  SvarSlett
 4. Virker som om du kan stole på Christina, trenger ingen andre da vel?! Vel gjennomført Grenseritt MIDT til dere begge :)

  Sigurd

  SvarSlett
 5. Heisann!
  Christina er så sporty at hun sykler Grenserittet uten å ha sittet på sykkelsetet siden 11. juni! Så jeg trenger fortsatt en treningskompis, men rittene stiller hun alltid på. ;-)
  Tusen takk for gratulasjoner. Var veldig gøy å være med! Rapport kommer. :-)

  SvarSlett
 6. Så bra! :) Deltok selv, uten spesielt mye treningsgrunnlag. Fullførte på en, for meg, en god tid. Dette var veldig gøy og ga mersmak! Satser på å stille til neste år også, og om jeg får pisket meg ut på nok treningsturer så er målet etterhvert og stille til start i Strømstad. :) Må jo ha litt ambisjoner med treningen selvom man ikke har som mål å ikle seg den rød, hvite og blå trøya ;)

  Hils Christina og si at om hu ikke har syklet så mye før årets ritt så ligger det jo ett forbedringspotensiale der! Stiller hun/dere til neste år også, så konkurrer man mot seg selv for å sette ny pers. Det må jo være, på hundespråket, en liten godbit som lokker litt ekstra. :)


  Sigurd

  SvarSlett
 7. Gratulerer med gjennomført da! :) Du får bare trå til så står du nok snart på start i Strømstad ja!
  Skal hilse Christina, hun er allerede klar for neste år! :-)

  SvarSlett
 8. Tusen takk for det! Fullførte på 1.47,51 så målet blir å slå den tiden med 10-15 min ihvertfall. ;)

  Synd dere fikk tekniske problemer underveis. Men er jo vanskelig å forsikre seg mot det desverre..

  Sigurd

  SvarSlett
 9. Hei!

  Så denne litt sent, men om du behøver noen den siste uken så er jeg med!

  Bor på Kløfta, sykler gjerne i Romeriksåsen, gjørme og grus er gøy. Har ikke syklet før det knaser av grus i tennene ;) Er passe str, syklingen min har gjort meg tynnere, men fiser ikke opp bakkene assa. motivasjonsmessig så er jeg passe. ;) ikke over aktiv, det er jo bare slitsomt.

  si fra om du ønsker drahjelp den siste uken, jeg sykler 3-4 ganger i uken selv, og spinner gjerne ned til Tæruddalen :)

  SvarSlett
 10. Hei Kari-Anne!
  Dette høres jo veldig bra ut! Jeg blir gjerne med på en sykkeltur. Du kan jo sende meg en email på idablix@gmail.com så kan vi avtale nærmere.
  Selv om premietabellen snart avsluttes så bør jeg vel forsøke å opprettholde sykkelformen noe. ;-)

  SvarSlett