søndag 26. juni 2011

Luksuslife!

Vi nordmenn liker å bli lurt. Vi liker å tro at vi er i Spania når vi sitter på "Trollstua" i Playa del Ingles og snakker norsk med servitørene. Vi liker å tro at vi egentlig foretrekker de uoppdagede strendene, samtidig som vi dulter borti han på solsenga ved siden av, hver gang vi snur oss over på magen. Vi liker å tro at vi kommer til å smake på eksotiske, lokale retter, når vi likevel gang på gang bestiller pasta bolognese. Vi liker å bli lurt og vi liker å lure oss selv. Og noen ganger er det helt åkei. Jeg og Tina gikk inn med følgende innstilling da vi ankom Platanias, Kreta:

"Er vi på charter, så ER vi på CHARTER!!!"

Og det fungerte som fjell. 


Jeg trodde faktisk på dette tidspunktet at jeg skulle slippe unna:Hvem han kompisen i midten er aner jeg ikke, men jeg sverger: 
Jeg har aldri sett Tina  lykkelig!

Det var rundt på denne tiden at jeg tenkte:
"Faen at det er for mørkt til å filme!"

"Fritt for å hete Sølvpilen. Du kan være Indiana Jones":

Kodak moment #1: 

Kodak moment #2:


Okay. Nå er det nok tull. Vi har hatt det fint altså. Og til tross for nudist-anklager oppførte vi oss meget anstendig hele uka. Ingen graviditeter. Ingen kjønnsykdommer. 
Ole og Lars-Tore bør være veldig fornøyde. 

Snille piker:Min faste reisevenn:

Medisin: Ferske eggeplommer. Eller appelsinjuice.

Bortskjemte jenter på spa:

Mine to andre faste reisevenner:


Tjohei. Alle bør ta seg en skikkelig venninneferie innimellom. Det er sunt det. Okei, kondisjonen er ikke på topp etter den uka der, men dere skjønner. Men sunn ferie blir det nå. I morgen er det avreise til Milano, Italia. Ole plukker meg opp på flyplassen og derifra kjører vi mot.... Como-sjøen? Garda-sjøen? Genova? Nice? Eeehm, vi har ikke helt bestemt oss enda. 
Ingrediensene blir uansett:
- Rødvin
- Pasta
- Pizza
- Italiensk iiiis
- Røvin
- Bading
- Soling
- Rødvin
Og til slutt: Waaaait for iiiit......... SYKLING!!! For første gang i hele mitt liv skal jeg ha med sykkelen min på ferie. Jeg  gruer meg  gleder meg veldig. 

Fortsatt god sommer B-)1 kommentar:

  1. Liiiike!! :D jeg elsker turen vår<3 hipp hurra for jenteturer!!!!

    SvarSlett