lørdag 23. juni 2012

Snørr og selvmedlidenhet.

Irritasjonen min har nettopp nådd et høydepunkt, og jeg ser ingen annen utvei enn å belemre dere med min frustrasjon. Akkurat idet jeg har funnet et passe hjernedødt program på bliss eller vox eller max eller hva alle disse søppelkanalene heter, så blir det reklamepause. Vet du hvor lenge en reklamepause varer? I EN TIME! Det er jo åpenbart ikke verdt å vente på, så nå måtte jeg rett og slett finne et nytt passelig hjernedødt program. Det er faktisk en utfordring, lørdag kveld i slutten av juni.
Dette er jo selvsagt helt tragisk. At jeg kaster bort en lørdagskveld med søppel-TV, men jeg har ikke noe valg. Jeg orker ikke noe annet. Dumme Ole har nemlig smittet meg med guttelusa si, så nå ligger jeg også på sofaen, med et hode som plutselig har blitt en størrelse for lite for innholdet, en nese som produserer så usannsynlig mye slimete snørr og en hals som er så sår at jeg klynker litt hver gang jeg må svelge en seig spyttklase.
Jeg ser ordentlig udelikat ut, jeg er litt som en nyfødt baby: Stygg, sippete og full av gugge, men mamma syns fortsatt jeg er verdens vakreste. Hun sa det faktisk i stad. Det er helt åpenbart at mamma's dømmekraft er betydelig svekket, av ukjent årsak. Hun har syklet Lillehammer-Oslo idag, så kanskje har hun inhalert noe funky på vei østover eller sørover eller hvilken retning de sykler i.
Det eneste som er fint med at Ole har smittet meg, er at han har dårlig samvittighet, noe jeg selvfølgelig må utnytte. I stad for eksempel, så kjøpte han en hel pose med SMÅGODT til meg!!!!! For dere som har lest dette innlegget, så er det åpenbart hvor dårlig samvittighet han har.
Når jeg spurte om han kunne kjøpe smågodt, kikket han rart på meg og sa:
"Men har de det på Rema da?"
Skjønner dere eller? Ole kjøper aldri smågodt.
Tørkerull, nesespray, antibac og vann. Dette er livbøyen min i kveld:Herregud, jeg elsker get-boksen min. 

 Bridget Jones er virkelig verdens kuleste dame. 
"I will not be defeated by a bad man and an american stick insect. In stead I choose vodka. And Chaka Khan"


Neste gang jeg skriver lover jeg å ikke være så fryktelig full av selvmedlidenhet, det er jo tross alt det verste jeg vet. En energidødare. FYSJ og FY!4 kommentarer:

 1. Hei hei!

  Bloggen din er jo helt super :) Er det mulig å bli med på sykkeltrening i sommer? Jeg sykler en del terreng, men sykler alene og det er så kjedelig. Lurer også på om jeg skal melde meg på grenserittet midt i år.

  Hilsen Ida :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei!
   Så hyggelig at du liker bloggen. :-)
   Det er fullt mulig å bli med å sykle, det er bare kjempemoro om flere vil være med! Jeg skal også delta på Grenserittet Midt, er et veldig fint ritt, så det anbefales.
   Det er superkjedelig å sykle alene, så det er det ikke noe vits i å drive med. Kan du ikke enten sende meg en mail (idablix@gmail.com) eller melde deg inn i facebookgruppen "idapiapåtur med Olavs Døtre", så snakkes vi bare nærmere. :-)

   / Ida

   Slett
 2. Hei! Har du sluttet å blogge? Jeg savner alle de morsomme innleggene dine! :-)

  Hilsen
  Lars P

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei!
   Veldig hyggelig å høre at skribleriene mine er savnet. :-)
   Jeg har ikke sluttet, jeg har bare glemt at jeg har en blogg, hvis det går an å skylde på det.
   Men jeg skal ta meg sammen og få til noe i nærmeste fremtid. :-)

   Hilsen Ida

   Slett